Home Logistics 3 PL Hochland România trece la modelul de distribuţie directă

Hochland România trece la modelul de distribuţie directă

Hochland România trece la modelul de distribuţie directă

Începând cu 1 ianuarie 2016, Hochland România va prelua distribuţia produselor sale de la partenerul actual, Whiteland Import Export SRL.

Compania îşi va dezvolta propria forţă de vânzări în teritoriu şi va lucra direct cu retailerii din toată ţara.

„Timp de două decenii am colaborat cu succes cu partenerul nostru, Whiteland Import Export SRL, în sistem de distribuţie indirectă. De la începutul anului viitor intrăm într-o nouă etapă, aceea a distribuţiei directe. În fapt, este vorba despre un nou model de business, în contextul actual al pieţei. Acesta include dezvoltarea echipei de vânzări proprii Hochland România şi menţinerea cooperării cu Whiteland pe componente de servicii (logistică, merchandising şi BTL). Îi mulţumim partenerului nostru pentru drumul lung parcurs împreună, ne leagă multe satisfacţii şi mult respect”, a declarat Sorin Timuş, General Manager Hochland România.

Tranziţia se va face în următoarele luni, conform unui plan pe care Hochland România l-a pregătit îndelung, împreună cu Whiteland.

„Ambele companii sunt mulţumite de noul model de business şi sunt încrezătoare că parteneriatul va funcţiona cu acelaşi succes ca şi până acum. Este scenariul pe care l-am pregătit din timp, scenariul care a dus la modelul de business actual al Whiteland, axat pe servicii distincte de vânzare, logistică, BTL, IT şi suport ”, a declarat George Ştefănescu, General Manager Whiteland Import Export SRL.