Home Automotive Pirelli extinde producția la Slatina

Pirelli extinde producția la Slatina

Pirelli extinde producția la Slatina

Producătorul de anvelope Pirelli extinde unitatea de producție de la Slatina. Noua hală cu o suprafață totală de 62.000 mp va fi amplasată lângă fabrica Pirelli deja existentă, de construcție ocupându-se dezvoltatorul belgian WDP. Acesta preconizează o investiție de aproximativ 40 de milioane de euro pentru realizarea proiectului.

Noua unitate va fi folosită pentru managementul operațiunilor logistice de inbound și outbound, având o zonă dedicată pentru activități de producție. Investițiile realizate de Pirelli le-a făcut în ultimii ani au crescut volumul activităților la această locație, astfel că extinderea a devenit o necesitate.

Locația Pirelli din Slatina este situată în vestul Bucureștiului, pe autostrada Craiova-Pitești. După finalizarea construcției – preconizată în cursul celui de-al treilea trimestru al anului 2020 – Pirelli va închiria noua clădire pe o perioadă de 15 ani. WDP pornește de la un buget de investiții de aproximativ 40 de milioane de euro, pe baza unui randament aliniat cerințelor pieței.