Home Logistics Ambalare Segezha Packaging Romania investește în creșterea capacității de producție

Segezha Packaging Romania investește în creșterea capacității de producție

Segezha Packaging Romania investește în creșterea capacității de producție

Segezha Packaging SRL, parte a Segezha Group anunță o investiție importantă în creșterea operațiunilor de producție și a capacității în România. Investiția include o nouă unitate de producție și un nou depozit, dar și modernizarea liniilor de producție existente.

Noua unitate de producție, cu o suprafață totală de 2.880 mp, va fi finalizată, potrivit estimărilor în octombrie 2021 și va contribui la creșterea capacității de producție cu 65%. Compania intenționează să își extindă portofoliul cu produse pentru segmentele high-end, incluzând segmentul de ambalaje industriale pentru produse alimentare, noua clădire întrunind toate standardele de calitate și ingienă.

Linia de producție, cu tehnologie de ultimă generație, va fi furnizată de producătorul de echipamente Windmöller & Hölscher. Acordul a fost semnat la începutul acestui an și, potrivit planificării proiectului, echipamentele vor fi livrate până la finalul anului. După realizarea testelor și a pregătirii angajaților, producția va începe în martie 2022. Modernizarea echipamentelor existente va include și relocarea echipamentelor de producție dintr-o altă locație Segezha Packaging. Pe lângă eficiența ridicată, noua unitate de producție va avea un impact pozitiv asupra volumelor de producție începând cu 2022.

“Fabrica din România este un producător de top pentru piața locală și furnizează produsele noastre de mulți ani. Proiectul de investiție pentru a ne crește amprenta industrială în țară este un moment important în istoria noastră. Suntem nerăbdători să continuăm să depășim așteptările clienților prin furnizarea de produse de înaltă calitate, timpi de livrare reduși și un serviciu impecabil, dar și să ne aducem contribuția în cadrul comunității locale,” a declarat Rinat Stark, CEO Segezha Packaging.