Home Intermodal Transmec anunță proiecte interesante în viitor

Transmec anunță proiecte interesante în viitor

Transmec anunță proiecte interesante în viitor

Ca urmare a succesului înregistrat de ultimul serviciu intermodal, Transmec are în vedere o dezvoltare mai puternică în acest sector în România. Noul tren, în parteneriat cu P&O Ferrymasters, parcurge ruta România-Polonia, pornind de la terminalul propriu din Oradea până la Lodz în centrul Poloniei, cu un timp de tranzit de 48 de ore.

În prezent sunt asigurate două plecări săptămânale, iar a treia va fi introdusă de la jumătatea anului 2020. Proiectele viitoare prevăd un serviciu, tot în parteneriat, între Oradea și Constanța, în România.

Această rută nouă va garanta conexiunea cu Bulgaria, Serbia, Grecia și Turcia, creând astfel una dintre cele mai extinse rețele din Europa și Eurasia. Danilo Montecchi, CEO al Transmec Group, a declarat: „Acest serviciu nou dintre Oradea și Lodz este o confirmare în plus a colaborării de succes cu P&O Ferrymasters, care durează de 30 de ani. Planificăm deja proiecte noi pentru viitor, împreună cu dezvoltarea serviciilor oferite de sistemul intermodal. „Am făcut investiții importante în terminalul de la Oradea, iar acum putem afirma că avem un hub excelent care oferă servicii la prețuri competitive acordând atenție și problemelor de mediu.”