Home Intermodal Echipamente Unit45 şi H.Essers au dezvoltat un nou container frigorific

Unit45 şi H.Essers au dezvoltat un nou container frigorific

Unit45 şi H.Essers au dezvoltat un nou container frigorific

Unit45 a dezvoltat un nou container frigorific diesel-electric în colaborare cu clientul său, furnizorul belgian de soluții logistice H.Essers. Noua unitate a fost proiectată cu un rezervor de 900 de litri, o capacitate cu 100 de litri mai mare decât versiunea anterioară.

Reefer-ul dispune de un motor fabricat de Thermo King, are un consum redus de combustibil și nu necesită întreținere. În plus, capacitatea sa mare de răcire și posibilitatea de a controla cu ușurință temperatura îl fac potrivit pentru transportul produselor farmaceutice, al mărfurilor perisabile și al aparatelor, precum și pentru călătoriile pe distanțe lungi. Noua unitate poate rămâne între 18 și 28 de zile în regim de autosuficienţă, astfel încât membrii echipajului navei nu trebuie să se realimenteze în timpul călătoriei.

“Realimentarea în Kazahstan, de exemplu, poate fi o provocare, pur și simplu riscați să aveți în rezervor motorina greșită. Adesea, motorina este diluată cu apă. Când aceasta îngheață, motorul se blochează”, a explicat directorul general al Unit45, Jan Koolen.

De asemenea, containerul frigorific include un sistem avansat de urmărire și localizare pentru a controla și înregistra temperatura și poziția containerului, precum și orice deschidere a ușii, cu alerte în timp real.