Home Logistics Walmark Romania alege sistemele informatice Senior Software

Walmark Romania alege sistemele informatice Senior Software

Pentru a creşte calitatea, disponibilitatea şi transparenţa informaţiei pentru manageri, Walmark România a ales soluţiile SeniorERP şi SeniorVisualBI, care  vor constitui un suport decizional matur, inovator şi flexibil pentru consolidarea poziţiei de lider al pieţei de suplimente alimentare din România.  
Trecerea companiei la o platformă informatică integrată, menită să faciliteze comunicarea şi colaborarea între departamente, este o consecinţă directă a creşterii competitivităţii pe piaţa locală şi a necesităţii de adaptare rapidă la nevoile consumatorilor. Aplicaţia de contabilitate utilizată anterior a fost înlocuită cu sisteme ERP şi BI  de ultimă generaţie, care oferă o viteză mai mare de lucru şi un grad ridicat de control şi analiză a datelor.
”În ultimul timp am simţit acut nevoia unei soluţii care să sprijine business-ul, care să permită şi departamentului de contabilitate să contribuie calitativ la activitatea firmei, nu doar să producă declaraţii şi să detecteze/corecteze erori. De mai mult de 10 ani compania lucra cu o aplicaţie care şi-a depăşit de mult limitele şi forţa personalul la multă muncă manuală şi detecţie de erori în loc de analiză şi predicţie.” spune Ana-Maria Mironescu, Director Financiar Walmark România
Primele beneficii aşteptate de către reprezentanţii Walmark în urma implementării SeniorERP, cea mai nouă platforma tehnologică ERP specializată pe verticale de business din România, se numără o mai bună trasabilitate a datelor, o gestionare mai eficientă a politicilor comerciale, controlul riguros al termenelor de valabilitate ale articolelor şi creşterea eficienţei operaţionale a întregii echipe.
Utilizarea de către management a sistemului de analiză a datelor SeniorVisualBI reprezintă o investiţie importantă în creşterea vitezei de reacţie pentru Walmark România. SeniorVisualBI este dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial în vizualizarea şi analiza datelor.
”A te menţine numărul unu într-un domeniu extrem de dinamic presupune şi abilitatea de a reacţiona la cerinţele pieţei înaintea competiţiei. Pentru că acest lucru să fie posibil, în special la nivelul unei multinaţionale, ai nevoie de un  sistem capabil să transforme rapid informaţiile operaţionale în analize manageriale care să inducă decizii corecte la nivel superior. Într-o piaţă în continuă transformare, deschidem noi oportunităţi pentru partenerii noştri prin tehnologii de ultima generaţie încorporate în sistemele oferite: SeniorERP, SeniorCRM şi SeniorVisualBI.”subliniază Lori Haiducescu, Director de Operaţiuni în cadrul Senior Software.
Procesul de selecţie a platformei informatice a fost unul complex, fiind solicitate prezentări şi oferte ale principalelor sisteme locale şi internaţionale.