Home Intermodal 103 autobasculante Ford Trucks intră în flota CNAIR

103 autobasculante Ford Trucks intră în flota CNAIR

103 autobasculante Ford Trucks intră în flota CNAIR

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) își mărește flota de echipamente pentru deszăpezire cu 103 noi autobasculante Ford Trucks 3542D.

Achiziția se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în 2014 și pus în aplicare de Direcția Mecanizare, iar flota CNAIR are acum peste 850 de utilaje noi care vor facilita reparațiile și întreținerea rețelei naționale de drumuri și autostrăzi.

Cefin Trucks, unic importator al mărcii Ford Trucks în România a fost declarat câștigător al licitației publice atribuită în luna iulie 2018, având ca obiect furnizarea de autobasculante 6×4 dotate cu lamă pentru zăpadă și răspanditor de materiale antiderapante. Compania va livra vehiculele până la finele anului.

Flota de 103 vehicule comerciale este constituită din 5 loturi, valoarea contractelor se ridică la peste 9.800.000 euro și include atât livrarea vehiculelor comerciale cât și un pachet de servicii asociat care urmează să se deruleze pe parcursul următorilor 2 ani. Alături de cele 16 basculante 8×4 livrate către în luna mai, odată cu această nouă achiziție CNAIR devine cel mai mare client Ford Trucks în România,

“Ne bucurăm de impactul pe care l-au avut vehiculele comerciale Ford Trucks destinate domeniului construcții pe piața din România. Ne încadrăm, de altfel, în trendul care se manifestă și pe alte piețe de desfacere Ford Trucks, la nivel internațional, de a câstiga poziția de leader pe segment” declară Selim Yazici, Managing Director Eastern Europe & Balkans, Ford Trucks.

“Vehiculele Comerciale Ford Trucks destinate domeniului Construcții au înregistrat în prima jumatate a anului o cotă de piață de 23%, iar în lunile iulie și august vânzarile noastre în acest domeniul au accelerat, ceea ce ma face să fiu convins că vom finaliza anul 2018 ca lider de piață pe acest segment” declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks

“Cele 103 autobasculante Ford Trucks 3542D dotate cu răspânditoare de materiale antiderapante și lame pentru zăpadă, ne vor fi foarte utile în special pe timp de iarnă. Acestea vor fi livrate către cele 7 Direcții Regionale de Drumuri și Poduri si vor permite ca activitatea noastră să fie mai eficientă.

Această nouă achiziție ne va da posibilitatea să desfășurăm activități de deszăpezire în cazuri de urgență sau atunci când contractele încheiate cu terți nu mai sunt operaționale ” explică Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR

Cele 103 autobasculante vor fi livrate către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov, Iasi, Cluj și București.