Home Logistics 3 PL Alexander Pavlov este noul Managing Director al FM România

Alexander Pavlov este noul Managing Director al FM România

Alexander Pavlov este noul Managing Director al FM România

FM Logistic, un Grup independent și afacere de familie, îşi continuă strategia de dezvoltare în Europa Centrală şi de Est numind-ul pe Alexander PAVLOV în funcţia de Managing Director al FM România, începând cu 20 august 2018. Acesta va raporta către Christophe Menivard – Managing Director FM Logistic Europa de Est.

Alexander Pavlov are 2 diplome de master, în domeniul științelor informatice și în management, şi expertiză recunoscută de peste 15 ani în logistică. El s-a alaturat echipei FM Logistic Rusia în luna iunie 2003, în calitate de Business Controller. Până în prezent a ocupat mai multe poziţii cheie în Rusia, în diferite departamente, de la controlling, transport şi depozitare, până la operaţiuni logistice, care au contribuit la dezvoltarea experienței în domeniul logistic.

Responsabilitățile în funcția anterioară, de Operations Director- Domestic Transport and Global Supply Chain, expertiza atât pe zona de transport, cât şi în logistică, îi vor asigura lui Alexandru succesul în noul rol și îi vor permite să continue să lucreze pentru realizarea obiectivelor strategice ale afacerii FM Logistic în România.

Christophe Menivard- Managing Director FM Logistic Europa de Est, a declarat „Numirea strategică a lui Alexander Pavlov în acest rol cheie este o alegere evidentă pentru a sprijini planul de dezvoltare pe termen lung al companiei în România, pentru excelenţă operaţională şi pentru a-și consolida poziția pe piața locală, astfel încât FM Logistic să devina unul din jucătorii de referinţă pe piata logistică din România.”