Home Logistics Depozitare De’Longhi se extinde în România

De’Longhi se extinde în România

De’Longhi se extinde în România

Producătorul italian De’Longhi se extinde în România. Compania a achiziționat o fabrică de producție în România, localitatea Mădăras, județul Bihor. Platforma industrială are 25.000 mp, iar o parte din echipamente vor fi folosite în viitoarea activitate de producție.

Această  achiziție urmează să sprijine creșterea organică urmărită de Grup pentru principalele piețe, în concordanță cu strategia de reducere a timpului de producție și livrare al produselor, menținând aceleași standarde de calitate și control al producției.

“În această nouă locație vom angaja peste 500 de persoane și, având la bază experiența de succes a fabricii din Cluj, vom consolida prezența Grupului în regiune” anunță reprezentanții companiei într-un comunicat de presă.

Cu o cifra de afaceri de peste 2 miliarde de euro, grupul De’Longhi este activ în proiectarea, fabricarea și distribuția aparatelor de preparare a cafelei, aparatelor de gătit, aparatelor de aer condiționat și radiatoarelor, precum și a aparatelor de îngrijire a domiciliului.