Home Logistics 3 PL GEFCO face livrări către dealerii auto FORD din Franța

GEFCO face livrări către dealerii auto FORD din Franța

GEFCO face livrări către dealerii auto FORD din Franța

GEFCO Franța, subsidiară a GEFCO Group, lider mondial în soluții multimodale pentru lanțurile de aprovizionare și lider european în logistica automobilelor, va asigura transporturile de mașini noi către dealerii FORD din Franța.

GEFCO va distribui anual 40.000 de autovehicule Ford, în Franța, după ce a fost selectată în urma unei cereri de oferte lansată de producătorul auto. GEFCO asigură deja servicii de transport și gestionare a stocurilor pentru câteva mii de mașini noi din rețeaua de dealeri ai Ford din această țară, iar noul parteneriat demonstrează încrederea producătorului auto în expertiza liderului de pe piața de logistică.

Logistică adaptată noului plan de distribuție francez al Ford

De la repornirea activităților dealerilor, în luna mai, GEFCO a operat transporturi de mașini noi pentru Ford, în conformitate cu noul plan de distribuție al producătorului auto, implementat în Franța, care implică livrări directe. Zilnic au loc transporturi de noi autovehicule către dealerii de pe platformele din Creutzwald (estul Franței) și Douai (nordul Franței), precum și din porturile Sète (sudul Franței) și Zeebrugge (Belgia) pentru mașinile livrate pe cale maritimă.

Centrul GEFCO din Etupes (estul Franței) gestionează noile încărcări și planifică orarul de livrare în funcție de volumele transporturilor și destinația acestor autovehicule.

Partener preferat al industriei auto de 70 de ani, GEFCO Group gestionează fluxurile de marfă ale Ford de un timp îndelungat în Europa, asigurând servicii logistice și de distribuție în țări ca Spania, România, Germania, Austria și Cehia.