Home Automotive VolaPlast deschide o fabrică pentru componente auto în Bulgaria

VolaPlast deschide o fabrică pentru componente auto în Bulgaria

VolaPlast deschide o fabrică pentru componente auto în Bulgaria

VolaPlast, important producător de sisteme și componente de plastic pentru industria automotive, deschide prima sa fabrică în afara Germaniei în Kyustendil, Bulgaria, relatează presa bulgară.

Noua fabrică va fi construită pe un teren cu o suprafață totală de 17.000 mp. Zona de producție va ocupa o suprafață de 4.300 mp, unde vor fi fabricate componente de plastic și un sistem de spălare pentru parbrize pentru diferiți producători auto din Europa. Inițial vor fi angajați 30 de oameni, urmând ca numărul acestora să crească la 100 până la 120 de angajați. Construcția fabricii a fost demarată pe 1 iulie și se preconizează că va fi finalizată în februarie 2021.

Producție în afara Germaniei

Fabrica din Bulgaria este prima unitate de producție a grupului care se află în afara Germaniei. VolaPlast GmbH & Co. KG este una dintre cele mai inovative companii de procesare a plasticului din Germania. Fondată în 1961, compania are aproximativ 200 de angajați în Germania, iar managementul actual face parte din a treia generație a familiei fondatoare.

În viitor, cu ajutorul noii unități de producție din Kyustendil, VolaPlast se va putea dezvolta și va putea răspunde mai bine cerințelor clienților săi.