Home Logistics Curierat și e-commerce GLS are un nou centru logistic în Sibiu

GLS are un nou centru logistic în Sibiu

GLS are un nou centru logistic în Sibiu

În urma extinderii și dezvoltării continue, dar și al volumului tot mai ridicat de colete, GLS Romania a deschis un nou centru de sortare colete în județul Sibiu. Acesta se află amplasat în Parcul Industrial Șelimbăr și are o suprafață de 4.200 mp, de trei ori  mai mare comparativ cu vechiul centru.

Depozitul GLS are 55 de porți de descărcare-încărcare colete și o capacitate de procesare de două ori mai mare. Numărul coletelor procesate zilnic a crescut de la 25.000 la 50.000 zilnic datorită noilor benzi transportoare de ultimă generație.A fost instalată și o bandă specială pentru coletele mici.

Construcția noii locații a început în septembrie 2017, ajungând la o investiție totală de peste 5 milioane de euro. Locația a permis amenajarea modernă a clădirii, mediul de lucru pentru angajați fiind îmbunătățit.

Principalul punct care diferențiază GLS de restul companiilor de curierat de pe piață este serviciul FlexDeliveryService. Prin intermediul acestui serviciu, destinatarul are libertatea de a influența și controla livrarea. Accesând pagina www.coletulmeu.ro, destinatarul poate să modifice adresa sau data livrării coletului, dar și modalitatea de livrare, în funcție de preferințe.

Recent, FlexDeliveryService a fost extins, fiind adăugate și Italia, Portugalia, Finlanda și Bulgaria pe lista țărilor unde este disponibil, numărul acestora ajungând acum la 21.