Home Logistics Depozitare P3 construiește un nou depozit în P3 Bucharest

P3 construiește un nou depozit în P3 Bucharest

P3 construiește un nou depozit în P3 Bucharest

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, își continuă planurile de expansiune pan-europeană și construiește un nou depozit cu o suprafață de 13.900 mp în P3 Bucharest.
Aceasta este cea de-a douăsprezecea construcție ridicată în parcul situat pe inelul de centură al Capitalei. Pe parcursul acestui an, dezvoltatorul va adăuga, pe lângă cei 90.000 mp de spații logistice construite din 2015 și până acum, încă trei noi depozite ce însumează 65.000 mp, fiind astfel pe cale de a dubla suprafața totală a parcului în numai doi ani.
Noul depozit, a cărui primă coloană a fost ridicată în cadrul unei ceremonii speciale, este o clădire Clasa A ce va încorpora sisteme eficiente energetic, inclusiv unități de răcire, izolație suplimentară a acoperișului, sisteme de recuperare a căldurii și iluminat cu LED-uri pentru un consum redus.
“Acesta este un moment important pentru P3 în România, pentru că începem să concretizăm planurile noastre ambițioase de extindere. Aceasta este prima construcție pe care o începem în 2017. Plănuim să construim în total trei depozite anul acesta. Aceasta se bazează pe creșterea pe care P3 o are în cele 9 țări europene, în care se dezvoltă. Extinderea noastră demonstrează clar faptul că partenerii și clienții noștri sunt mulțumiți de calitatea serviciilor noastre și doresc să închirieze mai mult spațiu în parcul nostru. Obiectivul este să creăm cel mai important hub logistic din zona Bucureștiului”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 în România.
Logistic e van wijk, companie care în acest an aniversează 10 ani de prezență în P3 Bucharest, va fi chiriașul principal al noului depozit P3, urmând să ocupe aproximativ 10.000 mp din suprafața totală. De asemenea, P3 se află în discuții avansate cu un al doilea potențial chiriaș, o companie de logistică.
Finalizarea depozitului este planificată pentru luna august 2017, cu posibilitatea ca primul client să aibă acces mai devreme, încă din luna iunie.