Home Logistics 3 PL Raben Group dă undă verde operațiunilor în România

Raben Group dă undă verde operațiunilor în România

Raben Group dă undă verde operațiunilor în România

Raben Group a inaugurat, începând cu iunie 2016, primele două depozite în România, la București și Arad.

Începând cu luna iunie, Raben Group și-a început oficial activitatea în România, decizia companiei de a se extinde fiind determinată de misiunea Raben Group, aceea de a construi un avantaj competitiv pentru clienții săi.
“Schimburile comerciale cu România se îmbunătățesc de la an la an. Mulți dintre clienții noștri din Germania, Ungaria, Olanda sau Polonia investesc în România. Ne dorim să fim aproape de clienții noștri pentru a le sprijini afacerea și dezvoltarea” a declarat Valentin Storoj, Managing Director Raben Logistics România.
România ocupă locul 49 la nivel global în ceea ce privește PIB-ul și este poarta de intrare către Balcani, Turcia, Asia și Africa de Nord.
Raben Group are o experiență în domeniul logistic de peste 85 de ani și o rețea de 130 de puncte de lucru în 11 țări europene: Cehia, Estonia, Olanda, Germania, Lituania, Letonia, Polonia, Slovacia, Ucraina, Ungaria și România. Compania are 8.900 de angajați, peste 1 milion de metri pătrați spații de depozitare și o flotă de peste 6.600 de mijloace de transport moderne.
Raben Logistics România va oferi pentru început servicii de depozitare și transport domestic și internațional.