Home Companii Toyota Material Handling Europe lanseaza noua generatie BT Movit N

Toyota Material Handling Europe lanseaza noua generatie BT Movit N

TMHE a lansat noua generatie de  transpalete electrice pentru operatii de order picking si echipamente de tractare BT Movit Seria N pentru eficienta si siguranta crescuta a operatiunilor de manipulare a materialelor. Robuste, dar cu o greutate redusa si comenzi ergonomice, perfect adaptate pentru lucrul in medii variate, noua generatie de echipamente a constructorului japonez a fost reproiectata pentru a le oferi clientilor si mai multe beneficii. Principalele imbunatatiri aduse au vizat confortul operatorului, siguranta si productivitatea.

Cele mai noi modele BT Movit au integrate senzori de control ai prezentei operatorului, montati pe toata suprafata podelei, asigurandu-se astfel ca operatorul lucreaza in siguranta si intr-o pozitie corecta. Lumini cu LED au fost adaugate in partea frontala a echipamentului pentru a creste vizibilitatea si a reduce consumul de energie, in timp ce viteza maxima de deplasare a crescut la 12 km/h pentru a eficientiza operatiunile de manipulare a materialelor.

Clientii se pot baza si pe o interfata cu operatorul optimizata-intuitiva si usor de accesat-dar si pe o nous maneta si control al miscarii, spatar ergonomic, podea cu functie de reducere a vibratiilor, buton de urgenta asezat la indemana operatorului si o grila frontala integrata, pentru operatiuni rapide si eficiente.

Un alt atuu al noii generatii BT Movit seria N este motorul cu o capacitate mai mare si mai silentios, care respecta normele de poluare fonica in vigoare. In plus, bateria poate fi schimbata in mai putin de un minut, ceea ce permite o continuitate a procesului de manipulare a marfurilor.

“Noile functii adaugate sunt similare celor de pe seria  BT Movit S. Noile echipamente din seria N au o capacitate maxima de 1,5 tone si o treapta joasa de 70 mm in echiparea standard. Dimensiunile compacte si usurinta in utilizare fac din aceste echipamente ajutorul ideal pentru o varietate de aplicatii la interior, in birouri, magazine mici sau depozite, hoteluri sau spitale, de exemplu”. a declarat Magnus Senneryd, Senior Applications Manager Toyota Material Handling Europe.