Home Companii Toyota Material Handling România devine distribuitor Kalmar

Toyota Material Handling România devine distribuitor Kalmar

Toyota Material Handling România, lider de piață în soluții complete în domeniul manipulării sarcinilor, a devenit partenerul pentru distribuirea echipamentelor Kalmar.

Kalmar este reprezentat de Toyota Material Handling România începând din ianuarie 2013. Parteneriatul include distribuirea echipamentelor noi și second hand marca Kalmar, vânzarea pieselor de schimb necesare precum și asigurarea întregii game de servicii post-vânzare.

Echipamentele din gamă Kalmar includ: stivuitoare cu capacitate de la 5 tone și până la 50 tone, manipulatoare de containere goale cu sarcini nominale între 7 și 10 tone și manipulatoare de containere pline cu sarcini nominale între 36 și 45 tone, reach-stacker-e pentru depozitarea containerelor, macarale pentru porturi dar și tractoare pentru terminale, destinate manipulării mărfurilor în porturi, în transportul rutier, la încărcarea și descărcarea camioanelor dar și în numeroase aplicații industriale.

Compania are 27 de platforme mobile în Cluj Napoca, Târgu Mureș, Suceava, Iași, Miercurea Ciuc, Brăila, Ploiești, Brașov, Sibiu, Deva, Timișoara, Arad, Chisineu Criș, Oradea și București.

Suportul post-vânzare cuprinde piese de schimb originale, pachete de servicii și asistență tehnică personalizate, închiriere pe termen scurt și termen lung.