Home Logistics Depozitare Tuborg închiriază un depozit logistic de 10.000 mp în CTPark Bucharest North

Tuborg închiriază un depozit logistic de 10.000 mp în CTPark Bucharest North

Tuborg închiriază un depozit logistic de 10.000 mp în CTPark Bucharest North

Tuborg România își extinde spațiile de depozitare și semnează un parteneriat pe 5 ani cu dezvoltatorul de spații industriale și logistice CTP.

Din noul depozit cu o suprafață de 10.300 mp, amplasat în CTPark Bucharest North, Tuborg va livra produse alcoolice și non-alcoolice în toată țara. Spațiul logistic va fi personalizat pentru a răspunde nevoilor clientului.

Este o plăcere și mă bucură să văd cum CTPark Bucharest North se dezvoltă și diversifică în același timp. În mai puțin de un an, am reușit să închiriem 85% din prima clădire, iar acum avem deja cereri pentru următoarea. Tuborg, unul dintre cei mai importanți producători de bere din România, a ales CTPark Bucharest North pentru a-și extinde spațiile logistice din care asigură distribuția în toată țara și le urăm bun venit în familia CTP”, a declarat Andrei Koszti, Regional Commercial Manager, CTP România.

Tuborg își optimizează procesul de distribuție

Producătorul își extinde astfel spațiul existent de depozitare pentru a putea asigura o creștere și o eficientizare operațională a procesului de distribuție din București și din țară. Noul depozit va deveni operațional în luna ianuarie 2022 și va fi principalul punct de distribuție pentru toate produsele alcoolice și non-alcoolice din portofoliul companiei.

Am ales parcul CTP din Ștefănești pentru extinderea capacitatii de depozitare și crearea unui centru logistic, deoarece ne oferă un spațiu special amenajat nevoilor noastre, acces facil la principalele rute de transport către întreaga țară și, nu în ultimul rând, pentru că este poziționat  în proximitatea fabricii Tuborg”, declară Bogdan Costea,  VP Logistic Tuborg România.  

 Tranzacția de închiriere pentru cei 10.300 mp care Tuborg îi va ocupa în CTPark Bucharest North a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman&Wakefield Echinox.

“Suntem onorați că am contribuit la o nouă tranzacție pe piața industrială și de logistică care a implicat doi jucători reprezentativi din România. Fiecare tranzacție are particularitățile sale și ne bucurăm că am reușit și de această dată să adresăm cerințele clientului nostru, Tuborg, prin identificarea celei mai bune soluții logistice în cadrul proiectului dezvoltat de către CTP ”, a declarat Rodica Târcavu, partener Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox.

CTPark Bucharest North, situat în Ștefănești, județul Ilfov, are o suprafață totală de 21 de hectare, fiind dezvoltat în urma unei investiții inițiale de 65 de milioane de euro.  În București, CTP deține 5 parcuri industriale: CTPark Bucharest, CTPark Bucharest North, CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest South, CTPark Chitila.