Home Automotive C4 Logistics, contract la nivel european cu Cooper Standard

C4 Logistics, contract la nivel european cu Cooper Standard

C4 Logistics, contract la nivel european cu Cooper Standard

C4 Logistics, furnizor de servicii logistice time critical, a semnat un contract la nivel european cu producătorul de componente auto Cooper Standard. Operațiunile au demarat în iulie și vor acoperi 22 de unități de producție deținute de Cooper Standard în Europa, incluzând site-urile din Germania, Cehia, Spania, Italia, Polonia, Franța, Serbia și România.

C4 va interveni dacă fluxul de aprovizionare al fabricilor Cooper Standard este întrerupt, precum și dacă fluxul de outbound către clienții companiei este întrerupt.  Cooper Standard produce garnituri de etanșare din plastic și cauciuc, conducte pentru combustibil și lichidul de frână și sisteme anti-vibrare.

“C4 Logistics va lua măsuri astfel încât Cooper Standard să primească piesele de care are nevoie de la furnizorii săi la momentul potrivit și se va asigura că produsele companiei ajung la locul potrivit și la momentul potrivit, furnizând o transparență totală asupra locului unde se află piesele în orice moment” a declarat Sébastien Barth, Managing Director C4 Logistics.

Printre clienții de referință ai C4 Logistics se află Jaguar, Landrover, BWI Group, Continental Teves. Guilford Europe, Magna Seating, Safran, Mahle. Portofoliul de servicii include servicii de transport rutier dedicat, transport aerian premium, charter sau bagaj acompaniat.