Home Companii CTP demarează faza a doua a construcției CTPark Bucharest West

CTP demarează faza a doua a construcției CTPark Bucharest West

CTP demarează faza a doua a construcției CTPark Bucharest West

Dezvoltatorul CTP anunță demararea celei de-a doua faze a construcției CTPark Bucharest West, care se va finaliza în primăvara anului viitor.

După închirierea a peste 130.000 mp același parc și obținerea autorizației de construcție, compania va începe lucrările de construcție a două clădiri cu suprafață totală de 68 000 mp. „Valoarea investiției se ridică la 25 de milioane de euro, iar finalizarea este anunțată pentru primăvara anului viitor,” afirmă Remon Vos, Director General al CTP.

Dezvoltatorul a preluat CTPark Bucharest West de la Prologis în a doua parte a anului trecut. În primăvara acestui an a început lucrările pentru dezvoltarea suprafeței construite a parcului, care a atins 130.000 de metri pătrați și la care se vor adăuga încă 68 000 mp.

Proprietatea în dezvoltare va fi realizată în conformitate cu standardul de construcție CTP, având înălțimea utilă de 12 m, dimensiunea modulelor de 12 m x 24 m, structură de beton prefabricată şi o încărcare utilă proiectată de minim 5 tone/mp .

„Clădirile vor fi echipate cu sisteme de protecție şi stingere de incendiu conform ultimelor norme. Fațada va fi realizată din panouri sandwich, iar intrările principale şi suprafețele vitrate vor fi de tip perete cortină. În plus, clădirile sunt proiectate şi vor fi certificate conform standard Breeam, fiind eficiente din punct de vedere energetic. Iluminatul va fi de tip LED cu senzor de prezenţă şi crepuscular, iar spațiul de birouri include finisaje de cea mai bună calitate”, spune Florin Stroe, Senior Project Manager şi Director Regional al CTPark Bucharest West.