Home Logistics 3 PL DAF introduce modelul LF pentru distribuția în mediul urban

DAF introduce modelul LF pentru distribuția în mediul urban

DAF introduce modelul LF pentru distribuția în mediul urban

După succesul înregistrat odată cu lansarea modelelor CF și XF Silent, DAF lansează pe piață modelul extrasilențios LF, conceput special pentru distibuția urbană și regională în zonele în care există restricții de zgomot  pe timpul nopții.

În modul Silent, care poate fi activat prin simpla apăsare a unui buton, noul camion DAF LF de 7,5 tone atinge un nivel de zgomot de maxim 72 dB (A),  lucru care îl ceritifcă drept un camion silențios.

Datorită soft-ului perfecționat și unui mai bun management al aerului și căldurii în sistemul de post-tratare a gazelor de eșapament, motorul PACCAR PX-5 de 4,5 l (112 kW/152 CP – 157 kW/213 CP) cu care este echipat înregistrează o eficiență în consum de până la 5%.

Un alt avantaj major introdus de noua ediție LF constă în flexibilitatea configurării camionului în funcție de scopul utilizării. Acest lucru este posibil datorită celor șapte noi modele de ampatament oferite, cu distanțe ce pot atinge până la 6,90 metri, dotare ce permite astfel creșterea încărcăturii până la peste 9 m, pentru o capacitate maximă de încărcare.

O nouă admisie de aer amplasată direct în spatele cabinei optimizează fluxul de aer, permițând de asemenea și instalarea de dotări precum deflectoare de plafon ajustabile pe înălțime, frigidere deasupra cabinei și module superioare de dormit.

Conceput special pentru transportul frigorific, camionul DAF LF 2016 Edition poate fi comandat pregătit pentru instalarea unui generator Frigoblock (răcire cu apă, 22.5 kW), în combinație cu un motor în 4 cilindri PACCAR PX-5 de 4,5 litri.