Home Stiri DKV își dezvoltă gama de servicii pentru Franţa

DKV își dezvoltă gama de servicii pentru Franţa

DKV își dezvoltă gama de servicii pentru Franţa

Clienţii furnizorului de servicii de mobilitate DKV pot plăti de acum înainte taxa Liber-t din Franţa fără numerar, doar utilizând cardul DKV sau aparatul de bord Liber-t BOX.

Dispozitivul se atașează de parbriz şi este acceptat nu numai pe drumuri, poduri şi tuneluri cu taxă, ci şi în aproape 300 de parcări din oraşe, gări și aeroporturi. Folosirea lui oferă clienţilor o multitudine de beneficii, cum ar fi folosirea benzilor t, rapide, factura DKV detaliată, defalcată pe călătoriile parcurse pe autostrăzi, cu taxele de parcare şi sistemul DKV eREPORTING pentru analize detaliate.

Liber-t BOX este destinat vehiculelor cu o greutate maximă admisă (GVW) de maximum 3,5 tone. De asemenea, vehiculele cu sau fără remorcă, a căror înălţime totală nu depăşește doi metri, vehiculele cu sau fără remorcă cu o înălţime între doi şi trei metri şi motocicletele cu sau fără ataş, sunt eligibile pentru acest dispozitiv.

DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 58.300 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o paletă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european. DKV este parte a DKV MOBILITY SERVICES Group, cu 700 de angajaţi.

În prezent, peste 2,5 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 120.000 de clienţi. În 2015, DKV Card a fost numit pentru a 10-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.