Home Stiri DAF, primul producător care aprobă noile anvelope Goodyear ULTRA GRIP MAX ca echipare originală

DAF, primul producător care aprobă noile anvelope Goodyear ULTRA GRIP MAX ca echipare originală

DAF, primul producător care aprobă noile anvelope Goodyear ULTRA GRIP MAX ca echipare originală

Operatorii care comandă noile camioane DAF pot opta, începând din săptămâna 41 de la data oficială a comenzii, pentru anvelopele Goodyear ULTRA GRIP MAX S pentru axa de direcție și pentru anvelopele ULTRA GRIP MAX D pentru axa de tracțiune în dimensiunile 315/70R22.5 și 315/80R22, oferite de DAF ca echipare originală.

„Mobilitatea este un factor cheie în comercializarea vehiculelor comerciale, în special pe timpul iernii. Acum, clienții pot avea noul lor camion DAF livrat cu cele mai bune anvelope ale noastre, pregătite pentru cele mai rele condiții de iarnă – iar acest lucru este cu adevărat aplicabil în special pentru cei care operează în regiunile nordice, în Rusia, Germania, Austria și Elveția, dar și în alte zone ale Europei”, a spus Peter Platje, Director OE Sales Truck Tires Goodyear Dunlop EMEA.

Noua gamă de anvelope de camion pentru iarnă ULTRA GRIP MAX furnizează cu până la 40% mai multă aderență când este pe jumătate uzată și un kilometraj cu până la 15% mai mare. Anvelopa pentru axa de direcție ULTRA GRIP MAX S și cea pentru axa de tracțiune ULTRA GRIP MAX D sunt anvelope de camion dedicate pentru iarnă și poartă ambele însemnele 3PMSF (muntele cu trei piscuri și fulgul de nea), precum și simbolul M+S.

Noile anvelope ULTRA GRIP MAX S și D în dimensiunile 315/80R22.5 și 315/70R22.5 vor fi disponibile din a doua jumătate a anului 2015 și pe piața de înlocuire.