Home Stiri DB Schenker reia cursele între UE și Marea Britanie

DB Schenker reia cursele între UE și Marea Britanie

DB Schenker reia cursele între UE și Marea Britanie

DB Schenker a anunțat astăzi că a reluat cursele către între Uniunea Europeană și Marea Britanie, reușind să soluționeze problemele cauzate de noile reglementări comerciale post-Brexit.

Săptămâna trecută, gigantul logistic anunțase că suspendă transporturile rutiere între Europa și Marea Britanie după ce a identificat probleme semnificative legate de noile formalități vamale, însă astăzi a anunțat că va accepta noi comenzi de transport către Regatul Unit.

“După o scurtă suspendare a regimului de transport, DB Schenker reia expedițiile pe cale rutieră din Uniunea Europeană către Marea Britanie, începând cu 21 ianuarie”, a precizat compania într-o declarație. Cyrille Bonjean, Director Transport Rutier, responsabil pe Europa în cadrul DB Schenker a comentat: “Reluarea serviciilor a fost posibilă lucrând îndeaproape cu partenerii comerciali și industriali și colectând toate informațiile necesare pentru întocmirea formalităților vamale.”

DB Schenker a precizat că expedițiile către Marea Britanie vor fi acceptate și colectate doar dacă documentele minim necesare de import și export au fost primite și sunt corecte. Pentru a-și sprijini clienții, compania a precizat că va furniza “un document complet ce va descrie informațiile minime necesare care trebuie să însoțească fiecare transport către Marea Britanie.”