Home Stiri DHL Global Forwarding lansează platforma online myDHLi

DHL Global Forwarding lansează platforma online myDHLi

DHL Global Forwarding lansează platforma online myDHLi

DHL Global Forwarding a lansat faza pilot a myDHLi, o platformă online complet integrată pentru clienții săi din segmentul de freight forwarding, ca parte a strategiei 2025 a DHL.

Noua platformă myDHLi are la bază sistemul de management al transporturilor CargoWise și le permite clienților DHL Global Forwarding să își administreze expedițiile pe moduri de transport – aerian și maritim, ratele de transport, emisiile de carbon și informațiile legate de expediții, dar și să acceseze analize și rapoarte.

MyDHLi înglobează serviciile online deja existente, cum ar fi myDHLi Quote & Book și  myDHLi Analytics cu noi servicii și funcționalități, într-o singură platformă. Utilizatorii pot configura platforma pentru a include doar serviciile specifice de care au nevoie.

DHL Global Forwarding afirmă că principalul atu al myDHLi este noul design în stilul social media cu funcții de ”urmărește și partajează”, care le permit utilizatorilor să se conecteze cu partenerii de afaceri și să partajeze informații cu aceștia despre transporturi. Noua funcție de monitorizare furnizează informații pe tot lanțul logistic și vizibilitate completă a transporturilor aeriene și maritime, aproape în timp real, dar și actualizări automate și notificări.

În plus, myDHLi Documents, o altă funcție nouă a platformei, le permite utilizatorilor să acceseze secțiunea de descărcări sau stocare a documentelor de transport – cotații de preț, facturi, listă de transport, dovada livrării, etc.

MyDHLi Analytics, un serviciu online mai vechi oferit de DHL Global Forwarding, le permite utilizatorilor să vadă, analizeze și exporte informațiile legate de transporturi în formate Excel compatibile.

Tim Scharwath, CEO DHL Global Forwarding a explicat: “Am creat un portal one-stop pentru clienți, personalizat pe nevoile acestora. Combinând servicii precum cotația de preț online și rezervare  cu monitorizare a transportului, accesibilitatea documentelor, analiza datelor, cream nu doar vizibilitate 360 grade, dar stabilim fundamentele pentru ca, în acest fel, clienții noștri să își poată administra logistica, oricând, de oriunde. Credem că digitalizarea are potențialul de a facilita și îmbunătăți operațiunile cotidiene pentru expeditori și freight forwarderi. Acest lucru este cu atât mai adevărat în aceste momente imprevizibile și pline de provocări pe care le traversăm și care ar putea accelera digitalizarea industriei.”

Faza pilot a myDHLi se desfășoară cu clienți selectați ai DHL Global Forwarding din America de Nord, Europa, Asia, Australia și Africa.