Home Logistics Ambalare După Cehia, Modpack System duce soluţiile de ambalare industrială peste Ocean

După Cehia, Modpack System duce soluţiile de ambalare industrială peste Ocean

După Cehia, Modpack System duce soluţiile de ambalare industrială peste Ocean

Potenţialul de investiţii străine și de export în România, și implicit nevoia de soluţii de ambalare care lua proporţii în piaţă au fost doi dintre factorii care au stat la baza fondării, în 2007, a companiei Modpack System, devenită lider de piata în domeniul soluţiilor de ambalare.

Fondată cu doar opt ani în urmă, în 2007, Modpack Systems a înţeles că firmele care produc pentru export vor avea nevoie de soluţii de ambalare particularizate de primă clasă.

Pentru a-şi trimite produsele în întreaga lume în siguranţă şi a consolida locul României în cadrul importantelor reţele mondiale de producţie, aceste companii căutau parteneri locali de încredere, care să răspundă cerinţelor lor. Modpack a venit în întâmpinarea acestor cerinţe.

Astăzi, compania şi-a câştigat loialitatea şi recomandări din partea unor companii din întreaga lume, printre care se numără importanţi producători americani prezenţi în România, precum Ford, Cameron şi Timken. “Când am început activitatea, acum 9 ani, aveam doi clienţi și o cifră de afaceri de 20.000 euro, iar în 2015 am avut 200 de clienţi și afaceri de 3 milioane de euro. Și numărul angajaţilor a crescut în consecinţă și vom continua să angajăm. Am dovedit că o firmă românească poate fi lider în domeniul ambalării și relocării industriale și nu vrem să ne oprim aici. Ne vom extinde în România, dar vizăm și alte ţări din Europa și, de ce nu, chiar să trecem Oceanul, în SUA” declară Valentin Mălăescu, director general Modpack System.

Soluţiile la cheie, “cheia” succesului

Modpack System pune la dispoziţia clienţilor săi întreaga gamă de servicii, începând cu activitatea de proiectare, producţia și furnizarea de ambalaje din lemn, materiale pentru ambalare și soluţii complete de ambalare industrială la sediul clientului în vederea realizării în cele mai bune condiţii a exporturilor. În sectorul serviciilor de soluţii complete de ambalare la cheie, Modpack System oferă soluţii profesionale pentru transport maritim, aerian și terestru.

Unul din segmentele care contribuie la succesul și consolidarea poziţiei companiei pe piaţă se axează în principal pe noul concept ONE STOP SHOP care pune la dispoziţia clienţilor următoarele:

  • Inginerie&design de ambalare;
  • Servicii de ambalare industrial (inclusiv materialele de ambalare);
  • Servicii de despachetare/ dezasamblare;
  • Servicii de stocare și manevrare/ manipulare (inclusiv încărcare și descărcare);
  • Transport multimodal către orice destinaţie în întreaga lume.

Modpack System deţine în Europa 3 fabrici/centre logistice, cu sediul societăţii și fabrica principală la Ploiești și alte două puncte de lucru în Cluj-Napoca și în Praga (Cehia). “Pentru perioada următoare ne dorim să extindem activitatea dezvoltând business-ul și în alte ţări europene – Germania, Austria, Polonia.”

Profesionalismul și orientarea permanentă spre satisfacerea exigenţelor clienţilor fac din Modpack System un veritabil performer de business la nivel local și naţional, fapt confirmat de numeroasele premii obţinute pentru activitatea din ultimii ani. Cea mai recentă și extrem de importantă distincţie o reprezintă titlul “Antreprenorul lunii august 2015”, acordat de către Ambasada SUA în România, pentru activitatea companiei și a fondatorilor săi Valentin și Bogdan Mălăescu. „În prezent, Modpack System este ea însăşi o companie multinaţională care desfăşoară operaţiuni în Polonia şi are un punct de lucru la Praga, Modpack System Czech. Obiectivul său este ca în următorii ani să îşi asigure un loc de frunte printre companiile europene specializate în producţia de ambalaje din lemn şi alte soluţii de ambalare. Îi felicităm pentru ambiţie. Aflându-ne aici, în acest sediu ce reprezintă o substanţială nouă investiţie, îmi este clar că Modpack System crede în potenţialul României şi mizează pe continuarea dezvoltării. De asemenea, este evident că Modpack şi clienţii săi americani ajută la consolidarea robustei fundaţii pe care este întemeiată componentă economică şi comercială a parteneriatului nostru strategic”, a spus Dean Thompson, Însărcinat cu Afaceri al SUA ad-interim la Bucureşti.