Home Logistics 3 PL GEFCO România extinde parteneriatul cu Automobile Dacia

GEFCO România extinde parteneriatul cu Automobile Dacia

GEFCO România extinde parteneriatul cu Automobile Dacia

GEFCO România, subsidiara Grupului GEFCO anunță extinderea parteneriatului cu Automobile Dacia către noi piețe de distribuție.

De asemenea, ca parte planului de dezvoltare a acestui parteneriat ce datează de aproape un deceniu, cele două companii iau în considerare extinderea cooperării lor în domeniul transporturilor navale și în extinderea rețelei naționale de distribuțe Dacia în România.

În prezent, pe lângă soluțiile de transport feroviar și rutier către Franța, Spania, Portugalia și Italia, oferite pe parcursul ultimilor nouă ani, GEFCO România asigură pentru Dacia, unul dintre principalii săi clienți, transporturile către zona Benelux și alte piețe internaționale.

Astfel, GEFCO România facilitează livrarea pe cale ferată către Belgia a vehiculelor produse de Dacia la Mioveni și va oferi, de asemenea, soluții de transport pentru distribuția vehiculelor finite la reprezentanțele Dacia din zona Benelux, Marea Britanie, țările nordice și piețele din America de Sud.

„Automobile Dacia este unul dintre cei mai de încredere parteneri GEFCO, alături de care am construit o colaborare solidă pe termen lung, astfel că suntem încântați să anunțăm extinderea acesteia. Potrivit planului strategic de dezvoltare al GEFCO Group, prioritatea numărul 1 este aceea de a face parte din strategia de dezvoltare a clienților noștri. Avem convingerea că acest parteneriat cu baze solide va susține pe mai departe dezvoltarea regională și operațională a Automobile Dacia, consolidând, în același timp, abilitatea noastră de a satisface cerințele clienților noștri prin oferirea de excelență operațională și prin gestionarea eficientă a costurilor acestora,” a declarat Jérôme Chevrolet, Area Manager pentru regiunea Balcanilor și Director General al GEFCO România și Bulgaria.

Bazele parteneriatul dintre GEFCO România și Automobile Dacia au fost puse în anul 2008, când GEFCO România a devenit primul operator logistic responsabil de transporturile feroviare ale Dacia, odată cu reluarea livrării de vehicule finite pe calea ferată de către producătorul auto.

Pentru a asigura cele mai bune servicii de transport pentru Dacia, GEFCO România a repartizat mai multe echipe de șoferi dedicate uzinei Dacia de la Mioveni – echipe responsabile de preluarea autovehiculelor la punctul de plecare al transportului pe cale ferată și încărcarea acestora în vagoanele de tren. GEFCO România a alocat parteneriatului cu Automobile Dacia o medie de peste 150 de vagoane de tren și peste 200 de camioane.