Home Automotive Hödlmayr Romania anunță noi investiții în flotă

Hödlmayr Romania anunță noi investiții în flotă

Hödlmayr Romania anunță noi investiții în flotă

Hödlmayr, specialistul austriac în logistica vehiculelor finite, anunță noi investiții în flota auto. În următorii doi ani, compania va investi în creșterea flotei auto, prin achiziția a 35 de noi transportatoare de mașini, intenționând să dezvolte un concept multi-modal de transport și a unor fluxuri logistice unitare între  România, Țările de Jos, Austria și Turcia.

Hödlmayr este prezent de peste 15 ani pe piața din România, fiind al doilea cel mai mare operator de transport vehicule de pe piața autohtonă. În 2016, chiar și în contextul unor condiții de piață dificile, Hödlmayr Romania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 10% comparativ cu anul precedent, atingând valoarea de 36 milioane euro.

Compania are în România o echipă de peste 200 angajați, o flotă de 100 de echipamente speciale pentru transport vehicule și operează patru garnituri feroviare complete. Sediul din Bascov are o capacitate de depozitare pentru circa 3.400 de autovehicule și oferă în același timp spații tehnice care asigură – pe lângă soluții de transport – și numeroase lucrări de service și măsuri de îmbunătățire și de asigurare a calității.

Managing Director_Tamer Sen Intermodal&Logistics

În ciuda numeroaselor provocări pe partea de infrastructură ale pieței românești – ca de exemplu calitatea nesatisfăcătoare a drumurilor sau incompleta răspândire a rețelei de căi ferate – în anul financiar trecut am putut totuși înregistra o creștere semnificativă. La aceasta au contribuit factori interni și externi, cum ar fi creșterea economică accelerată și creșterea puterii de cumpărare pe de o parte, precum și preocuparea noastră susținută pentru satisfacerea nevoilor clienților și serviciile pe care le-am oferit acestora, pe de altă parte“ concluzionează Tamer Sen, director general al Hödlmayr Romania.

În prezent, deja, cei mai mari producători, importatori și comercianți internaționali în domeniul auto se numără printre clienții fideli ai filialei românești a Hödlmayr.