Home Logistics 3 PL Arcese a inaugurat al doilea depozit în România

Arcese a inaugurat al doilea depozit în România

Arcese a inaugurat al doilea depozit în România

Arcese a inaugurat un nou depozit la București. Acesta se alătură sediului din Cluj-Napoca al companiei, operațional din 2011. Noua facilitate logistică, cu un consum energetic redus, are o suprafață de peste 7.000 mp, 9 rampe de încărcare/descărcare, precum și două rampe drive-in și o înălțime utilă de 11,5 m. Noul depozit clasa A este folosit pentru recepția, sortarea și trimiterea mărfurilor generice, inclusiv a alimentelor ambulate. Pe lângă serviciile standard de depozitare, compania va asigura și servicii cu valoare adăugată, incluzând servicii de packaging, co-packing, consolidare de paleți, picking și servicii de control al calității.

“Inaugurarea noului sediu din București marchează un pas important în dezvoltarea businessului Arcese în România. Este o piatră de temelie de care suntem foarte mândri” declară Marius Buturoagă, Country Manager Arcese România. “După Cluj-Napoca, noul site este un pas înainte către consolidarea poziției grupului pe o piață în creștere cum este cea din Europa de Est. Bucureștiul reunește companii importante ce operează în industria auto, fashion, FMCG sau industrial și tocmai datorită locației strategice, acest nou centru este un punct important care întărește rețeaua de distribuție a grupului în Europa.”

În construcția noului depozit o atenție deosebită a fost acordată securității, fiind instalat un sistem de supraveghere video 24/7 și un sistem ESFR de protecție la incendiu cu sprinklere, Arcese având implementat un sistem integrat de management UNI EN ISO 22000:2005.