Home Automotive Kyungshin investește 20 de milioane de euro într-o fabrică de componente auto în Serbia

Kyungshin investește 20 de milioane de euro într-o fabrică de componente auto în Serbia

Kyungshin investește 20 de milioane de euro într-o fabrică de componente auto în Serbia

Producătorul sud-coreean de cablaje auto, Kyungshin Cable a demarat lucrările de construcție a unei noi fabrici în Smederevska Palanka, Serbia.

Investiția se ridică la 20 milioane euro și va crea 700 de noi locuri de muncă. Kyungshin Cable va produce la unitatea din Smederevska Palanka componente pe pentru baterii electrice de mașini, dar și componente pentru vehiculele convenționale. Producția va începe în 2021.

 KYUNGSHIN CABLE fabrica Serbia La ceremonie au luat parte Aleksandar Vucic, Președintele Serbiei, Hyong-chan Choe, Ambasadorul Republicii Corea în Serbia, Jae-Keun Seo, General Manager al Kyungshin Cable și Nikola Vucen, Președintele Municipalității Smederevska Palanka.

Jae-Keun Seo, General manager al Kyungshin Cable a evidențiat trendul în industria automotive către mașini electrice și electromobilitate, aceasta fiind și direcția de dezvoltare a companiei.

Kyungshin Cable este parte a Kyungshin Group și produce componente electronice pentru industria automotive pentru producători de vehicule precum Hyundai, Kia, Volkswagen, Ford, Volvo și BMW.  Kyungshin Cable International Corporation are fabrici în China, Mexic, SUA și Polonia.