Home Logistics Depozitare Moldova pol de business: Ursus deschide un centru de distribuție în Buzău

Moldova pol de business: Ursus deschide un centru de distribuție în Buzău

Moldova pol de business: Ursus deschide un centru de distribuție în Buzău

Dunwell, singura agenție de brokeraj din România specializată exclusiv pe segmentul industrial al pieței imobiliare, a finalizat o tranzacție de 20.000 mp între Ursus Breweries și dezvoltatorul belgian WDP.

În trimestrul al treilea al acestui an, Dunwell Industrial Brokerage a finalizat procesul de intermediere al primei sale tranzacții din zona Moldovei, facilitând deschiderea unui nou pol de business la Buzău. Ursus va ocupa un spațiu de 20.000 mp în parcul industrial WDP din Buzău, deschizând un nou centru de distribuție.

Clădirea de clasă A este preconizat a fi finalizată și predată beneficiarului în a doua jumătate a anului 2019. Noul centru logistic de la Buzău vine după o serie de alte dezvoltări notabile realizate în Moldova în ultimii trei ani: la Brăila 40.000 mp de spații logistice, la Roman 30.000 mp, iar la Iași 20.000 mp.

„Această primă tranzacție din regiunea Sud-Est – Moldova este un reper pentru echipa Dunwell , atât prin prisma suprafeței tranzacționate, cât și a celor două mari companii implicate, Ursus și WDP. După contractele semnate în vară, această tranzacție, împreună cu celelalte pe care le avem în lucru, ne oferă perspectiva unei piețe a spațiilor logistice și industriale încă efervescentă”, a spus Marian Orzu, Managing Partner Dunwell.

Tranzacția influențează pozitiv piața muncii din regiune, generând aproximativ 200 de noi locuri de muncă, direct și indirect, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

„Rezultatele activității companiei noastre în România, confirmă justețea hotărârii luate de a intra pe această piață aflată în plină dezvoltare. România este foarte importantă pe harta investițiilor noastre, iar colaborarea foarte bună cu Dunwell vine să sprijine planurile de extindere ale WDP din această zonă”, a declarat Jeroen Biermans, manager general WDP în România.

Prin semnarea acestei înțelegeri, Dunwell ajunge la peste 71.000 mp de spații logistice și industriale tranzacționați în acest an.