Home Companii Preston Feight este noul președinte DAF Trucks

Preston Feight este noul președinte DAF Trucks

Preston Feight este noul președinte DAF Trucks

PACCAR Inc, compania mamă a DAF Trucks N.V a anunțat promovarea lui Preston Feight,  în funcția de președinte, începând cu data de 1 aprilie 2016.

Preston Feight îl va înlocui astfel pe Harrie Schippers, care a fost promovat ca vicepreședinte senior în cadrul PACCAR, cu responsabilități pentru DAF Trucks și PACCAR Parts de la sediul din Seattle. Printre responsabilitățile care îi survin în calitate de președinte al PACCAR, se numără și coordonarea activității companiei Leyland Trucks din Marea Britanie.

Noul președinte al DAF Trucks activează în cadrul PACCAR de 18 ani, ultima funcție deținută în cadrul companiei fiind aceea de vicepreședinte, dar și manager general al Kenworth Truck Company. Este absolvent al Universității Arizona de Nord (specializarea inginerie mecanică) și al Universității din Colorado (specializarea managementul ingineriei).

Harrie Schippers lucrează în cadrul companiei de peste 30 de ani, ultima numire fiind cea în calitate de vicepreședinte PACCAR și președinte al DAF Trucks. Înainte de a fi numit ca președinte al DAF în anul 2010, a ocupat diverse funcții în cadrul departamentelor de contabilitate și cel financiar, inclusiv cea de director financiar al DAF. Harrie Schippers este absolvent al Universității Tilburg, cu specializarea în economie și a absolvit, de asemenea, și Stanford Executive Development Program în 2007.