Home Logistics 3 PL QeOPS a devenit partener Inplenion

QeOPS a devenit partener Inplenion

QeOPS a devenit partener Inplenion

Începând cu luna octombrie a acestui an, QeOPS este noul partener Inplenion, importantă companie ce oferă servicii de consultanță în afaceri la nivel internațional, atât pentru organizațiile publice, cât și pentru cele private.

Astfel, Qeops își extinde activitatea la nivel internațional, un prim proiect urmând să fie demarat în luna noiembrie în Orientul Mijlociu.

“Odată cu dezvoltarea business-ului nostru a venit și ideea de a ne extinde serviciile la nivel internațional. Parteneriatul pe care l-am încheiat de curând cu cei de la Inplenion este foarte important pentru noi și susține dorința de a livra cele mai bune soluții logistice și de e-fullfilment în țări din Europa, Asia și America.
Un prim proiect la care lucrăm deja cu cei de la Inplenion, va demara în luna noiembrie și vizează implementarea unor servicii logistice și de eCommerce în mai multe țări din Orientul Mijlociu” afirmă Paul Copil, Co-Fondator QeOPS.

Cu o experienţă de peste 10 ani în logistică şi operaţiuni, recunoscută şi premiată de către asociaţiile de profil la nivel naţional cât şi european, echipa QeOPS vine în întâmpinarea clienţilor săi cu soluţii logistice personalizate, menite să contribuie la o dezvoltare corectă şi armonioasă a oricărui tip de business – online sau offline, B2B sau B2C – indiferent de sectorul de activitate.