Home Companii Quehenberger Logistics a achiziționat Transalkim

Quehenberger Logistics a achiziționat Transalkim

Quehenberger Logistics a achiziționat Transalkim

Quehenberger Logistics își extinde semnificativ operațiunile din Germania, prin achiziționarea Transalkim Internationale Speditions GmbH, cu sediul în Schwieberdingen, lângă Stuttgart.

Toate locațiile din jurul Hallbergmoos și cei aproximativ 350 de angajați ai companiei aflate în insolvență vor fi integrați în organizația Quehenberger. Includerea Transalkim Internationale Speditions GmbH în rețeaua Quehenberger Logistics, care a avut loc la începutul lunii mai, este considerată de CEO-ul și co-proprietarul companiei, Christian Fürstaller ca fiind o oportunitate majoră de dezvoltare pentru fiecare locație. „Suntem prezenți în 17 țări și oferim un spectru larg de servicii logistice. Acest fapt va oferi noi posibilități actualului portofoliu de clienți ai Transalkim”, a declarat acesta.

Diviziile din Germania, Ungaria, România și Olanda completează perfect expertiza pe care compania o are în sectorul de contract logistic și textile, FMCG și electronice, care sunt de asemenea segmente cheie și pentru Quehenberger Logistics.  „40% din cifra de afaceri are o strânsă legatură cu piața germană. Pentru prima dată vom avea o prezență directă în centre logistice și industriale importante”, a explicat Fürstaller. În opinia acestuia, Stuttgart, North-Rhine Westphalia și Hamburg, regiuni unde Quehenberger Logistics va fi reprezentată odată cu achiziția Transalkim, sunt foarte importante pentru organizație și pot fi operate și mai bine în viitor.