Home Automotive TX Logistik lansează un nou serviciu feroviar pe ruta Köln-Curtici

TX Logistik lansează un nou serviciu feroviar pe ruta Köln-Curtici

TX Logistik lansează un nou serviciu feroviar pe ruta Köln-Curtici

TX Logistik AG, una dintre cele mai mari companii de transport feroviar de marfă din Europa, a dezvoltat un nou serviciu feroviar între Köln, Germania și Curtici, România. Serviciul este deja functional și oferă trei plecări săptămânale în ambele direcții.

“Prin lansarea conexiunii feroviare între Köln și Curtici, deschidem un nou coridor în rețeaua noastră între vestul și estul Europei” a explicat Berit Börke, Director de Vânzări al TXL.

Într-o singură călătorie pot fi transportate până la 36 de unități de încărcare, în majoritatea lor remorci megatrailer încărcate cu componente pentru industria automotive către România și mobilă și alte bunuri de larg consum către Germania.

Punctul de începere al rutei este terminalul CTS din Köln-Niehl via Würzburg, Passau prin Austria și Ungaria și se încheie în terminalul Trade Trans în Curtici, la doar câțiva kilometri de Ungaria. TX Logistiks operează un serviciu pe ruta Herne-Budapeste încă de anul trecut, tot cu trei plecări săptămânale în ambele direcții.