Home Logistics Depozitare Vecar OM Est, partenerul Cesab in Romania

Vecar OM Est, partenerul Cesab in Romania

Vecar OM Est, distribuitor oficial pentru Romania al marcii Cesab, face parte dintr-un grup de firme cu sediul principal situat in Italia. Compania „mama” a luat nastere in 1985, in calitate de distribuitor exclusiv al OM Pimespo, acumuland pana astazi mai mult de 25 de ani de experienta in domeniul echipamentelor de ridicat si manipulat.

Intre 2005 si 2006, in colaborare cu OM, s-au format noi unitati de distributie: OMV Polska sp.zo.o in Polonia si Vecar OM Est srl in Romania, iar din 2011, Vecar OM Est este partener oficial pentru Romania al Cesab Material Handling. „Aveam nevoie de un brand similar cu filozofia si standardul nostru de calitate, iar Cesab, ca parte a Grupului Toyota, cunoscut pentru nivelul ridicat de calitate, a fost brandul cu care ne-am identificat cel mai bine“ declara reprezentantii companiei.

Vecar Om Est are in prezent birouri si centre de service in patru orase din tara: Timisoara, Satu Mare, Slatina si Floresti, jud. Prahova. Cele 4 centre de service autorizate dispun de un personal cu o experienta considerabila, dobandita sistematic in cadrul cursurilor de pregatire si trainingurilor organizate deopotriva de partenerul CESAB si de specialistii din cadrul firmei.

Expertiza resurselor umane este dublata de disponibilitatea pe stoc a pieselor de schimb pentru toata gama de produse din oferta curenta. De asemenea, trebuie mentionat ca garantia reparatiilor in reteaua de centre service este de 3 luni de zile pentru piesele inlocuite si pentru manopera aferenta lucrarilor de reparatie.

La portofoliul de clienti al Vecar OM Est au fost adaugate treptat nume importante precum Electrolux Romania, Continental Automotive Product, Pirelli Tyres Romania, Michelin Romania, TRW Automotive Safety Sistem, Frigoglass Romania, Cord Romania, MW Romania, Smithfield Prod, Drm Draxlmaier, Eurocooper.

Cesab-70 de ani de experienta

Brand-ul Cesab are o istorie de peste 70 de ani in domeniul dezvoltarii si constructiei de stivuitoare, aflandu-se printre companiile care au inovat lumea echipamentelor de ridicat, aducand pe piata o tehnologie si un design cu adevarat indraznet si revolutionar. Ca o dovada a recunoasterii inovatiilor brandului, Cesab a castigat in anul 2000 prestigiosul premiu IF pentru design pentru gama de produse Drago 250.

CESAB R200- design compact si performante ridicate

Noua gama de reach trucks-uri CESAB R200 a fost creata pentru a furniza utilizatorilor o productivitate excelenta in operatiunile de manipulare a materialelor care se desfasoara in spatii restranse.

Designul atragator si compact al noii game R200 face ca aceste echipamente sa se potriveasca perfect situatiilor in care se cere un nivel ridicat de productivitate si aplicatiilor de stivuire in bloc sau stivuire printre rafturi.

Designul ergonomic al celor trei noi modele-R212, R214 si R216 asigura un grad ridicat de confort operatorului. Productivitatea este sporita si de vizibilitatea excelenta la 360o.

Cesab R300-echipamente dinamice si inteligente

Gama R300 este „varful de lance“ al echipamentelor Cesab destinate aplicatiilor de manipulare a materialelor. Fiecare detaliu al noilor modele R 314, R316, R318, R320 si R325 afost proiectat pentru a stabili noi standarde in materie de productivitate. Construite din materiale rezistente, aceste reach truck-uri asigura o fiabilitate ridicata pe intreaga durata de exploatare.

Modelele CESAB R318 si R325 beneficiaza de acelasi sistem de ridicare avansat ca si modelele existente din gama R300, care permit ridicarea sarcinilor la viteze ridicate fara opriri sau incetiniri atunci cand se trece din modul de ridicare liber in modul de ridicare principal.

Astfel, aceste echipamente ofera o viteza de manevrare mai ridicata, consum de energie mai mic si miscari mai line.

Sistemul de directie 360o garanteaza o manevrabilitate excelenta indiferent de viteza la care lucreaza si se deplaseaza echipamentul.

Gama R300 a fost conceputa si pentru a obtine un randament maxim al operatorului, astfel ca designul ergonomic al cabinei ii asigura atat confortul necesar cat si un nivel ridicat de siguranta.

Cu capacitati de ridicare de la 1.400 la 2.000 kg, inaltimi de ridicare de pana la 8.500 mm, echipate cu motoare electrice puternice, noile reach-truck-uri din gama R300 reprezinta apogeul multor ani de cercetare si dezvoltare.

In plus, modelele din gama R300 sunt diponibile si pentru aplicatiile in medii cu temperatura controlata, cu sau fara cabina incalzita. Aceste versiuni au fost construite pentru operatiuni dificile la temperaturi joase. Cabina, foarte bine izolata, asigura confortul operatorului chiar si la temperaturi de pana la -35°C.

Pentru mai multe detalii despre echipamentele CESAB in Romania, va puteti adresa dealer-ului oficial Vecar OM Est.