Home Intermodal DP World lansează o platformă digitală pentru supply chainul global

DP World lansează o platformă digitală pentru supply chainul global

DP World lansează o platformă digitală pentru supply chainul global

DP World a lansat o suită de platforme, servicii și instrumente digitale ce acoperă transportul maritim, rutier și aerian la nivel global, ajutând astfel companiile să răspundă provocărilor create de criza COVID 19 și să mențină fluxurile comerciale funcționale, cum ar fi cele de alimente esențiale sau provizii medicale.

Ecosistemul conectat de platforme le va permite caselor de expediții și oricărui tip de companie să rezerve expediția de mărfuri din și către orice destinație din lume utilizând transport aerian, maritim sau rutier. Inițiativa reprezintă un pas important către digitalizarea logisticii pentru a crește eficiența, vizibilitatea și reziliența lanțurilor de aprovizionare globale și vine după achiziția platformei digitale SeaRates.com împreună cu LandRates.com și AirRates.com.

DP World a creat și o asociație online – Digital Freight Alliance, care reunește pe o platformă digitală companiile de freight forwarding, oferindu-le acces la noi instrumente, rute și servicii.

Mike Bhaskaran, COO pentru Logistică și Tehnologie al DP World a declarat: “Pandemia Covid-19 a demonstrate că trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a face lanțurile de aprovizionare mai puternice și a menține fluxurile comerciale în mișcare, chiar și în aceste momente cu provocări fără precedent pentru întreaga lume. Viziunea DP World este să digitalizeze supply chainul, profitând de infrastructura portuară, terminalele, zonele economice și alte active pe care le are la dispoziție.

Noile noastre platforme mută administrarea transportului mărfurilor online. Acest lucru le va permite clienților noștri să fie mai eficienți, să crească vizibilitatea și predictibilitatea lanțurilor lor de aprovizionare, îi va ajuta să își crească afacerilor, și, în final, va menține țările aprovizionate cu bunurile vitale de care au nevoie în perioada de criză.”

DP World are o vastă rețea de porturi, terminale și zone economice, în peste 50 de țări. Platformele digitale vor utiliza această infrastructură pentru a oferi servicii end-to-end în supply chain.

Sultan Ahmed bin Sulayem, CEO și Președinte DP World a declarat: “Credem că noile noastre platforme, incluzând Digital Freight Alliance, vor contribui la deschiderea de noi oportunități comerciale pentru clienții noștri, chiar și în această perioadă de criză economică. Digitalizarea comerțului va ajuta companiile să facă mai multe afaceri, mai eficient. De asemenea, va sprijini nevoia globală de a menține schimburile comerciale în mișcare pentru a răspunde cerințelor piețelor globale.”