Home Logistics Green Logistics Eurowag își unește forțele cu platforma de mobilitate electrică Last Mile Solutions

Eurowag își unește forțele cu platforma de mobilitate electrică Last Mile Solutions

Eurowag își unește forțele cu platforma de mobilitate electrică Last Mile Solutions

Eurowag, furnizor de soluții pentru transportul comercial a anunțat o investiție în compania olandeză Last Mile Solutions, platforma de mobilitate electrică din Europa cu cea mai rapidă creștere.

Tranzacția consolidează poziția Eurowag pe piață și confirmă focusul companiei asupra soluțiilor sustenabile de transport. Prin intermediul acestui parteneriat, ambele companii își vor canaliza eforturile în încercarea de a furniza servicii de mobilitate electrică de top pentru clienți în toată Europa.

“Viziunea noastră este aceea de a democratiza industria de mobilitate printr-o revoluție tehnologică. Creăm soluții financiare și tehnologice sustenabile în beneficiul industriei noastre, al societății și al mediului. Parteneriatul cu Last Mile Solutions contribuie la obiectivele Eurowag în ceea ce privește tehnolgiile verzi și intensifică focusul pe industria automotive,” a declarat Martin Vohánka, CEO Eurowag.

Last Mile Solutions oferă cea mai mare platformă independentă de stații și încărcare pentru vehicule electrice și managementul energiei pentru companiile de e-mobilitate din Europa. Din partea clienților săi, Last Mile Solutions operează peste 37.000 de puncte de încărcare și peste 150.000 de carduri active, cu utilizatori din peste 22 de țări.

Parteneriatul cu Last Mile Solutions este următorul pas logic ca parte a strategiei Eurowag de transformare într-un furnizor de soluții de mobilitate integrat și ca urmare a angajamentului său de a crea soluții sustenabile și prietenoase cu mediul. În ultimii doi ani, Eurowag a lansat câteva produse pentru operatorii și conducătorii de vehicule electrice și există un mare potențial de creare de sinergii cu portofoliul de soluții al Last Mile Solutions. Investiția va accelera expansiunea companiei olandeze în Europa și va accelera dezvoltarea de noi funcții pentru a optimiza experiența clienților.

Acest parteneriat contribuie semnificativ la tranziția către electrificarea în mobilitate și industria de transport în Europa. Chiar începând din acest an vor fi lansate noi produse și servicii rezultate în urma cooperării între cele două companii.