Home Stiri Expeditors achiziționează platforma digitală a Fleet Logistics

Expeditors achiziționează platforma digitală a Fleet Logistics

Expeditors achiziționează platforma digitală a Fleet Logistics

Expeditors, unul dintre cei mai mari freight forwarderi la nivel mondial, își continuă strategia de digitalizare și achiziționează platforma digitală a Fleet Logistics pentru o sumă ce nu a fost făcută publică.

Noua platformă digitală va fi integrată cu platforma existentă a Expeditors, Kogo, pe care freight forwarderul american a lansat-o în 2019 pentru a veni în sprijinul clienților săi, companii de dimensiuni mici. Această achiziție se aliniază cu strategia Expeditors de a se concentra pe soluții digitale.

Max Lock, fondatorul Fleet Logistics va conduce echipa Koho. Fleet Logistics a fost fondată în 2015, fiind unul dintre primele startup-uri și platforme de sine-stătătoare dedicate rezervării de transporturi de marfă.

După cum am mai spus deja, vom continua să investim în tehnologie și oameni,” a declarat Jeffrey Musser, Președinte și CEO Expeditors. “Această achiziție extinde serviciile din cadrul diviziei noastre de Soluții Digitale și evidențiază angajamentul luat de a investi în afacere.”

Benjamin Clark, CSO (Chief Strategy Officer) a adăugat: “Această investiție sprijină platforma online Koho (gokoho.com), care ajută clienții mici să obțină cotații de preț, să rezerve, administreze și să urmărească transporturile LTL online. Prin intermediul proiectului pilot Koho, lucrând îndeaproape cu Fleet, am reușit să demonstrăm abilitatea noastră de a răspunde unei nevoi a pieței.”

Expeditors este o companie globală de logistică cu sediul în Seattle, Washington. Compania are angajați în 176 de birouri și numeroase locații pe 6 continente. Compania oferă servicii de freight forwarding și consolidări pentru transport aerian și maritim, comisionariat vamal, asigurare cargo, transport expres, order management, depozitare, distribuție și soluții logistice personalizate.