Home Logistics 3 PL Liviu Adam, noul director comercial al Geodis România

Liviu Adam, noul director comercial al Geodis România

Liviu Adam, noul director comercial al Geodis România

Geodis România, filiala locală a furnizorului francez de servicii logistice integrate, Geodis își consolidează echipa de management prin numirea lui Liviu Adam în funcția de manager comercial.

Absolvent al Universității Creștine „Dimitrie Cantemir” din București, specializarea management și transporturi internaționale, Liviu Adam are o experiență profesională de peste 20 de ani în operațiuni de transport internațional, negociere și vânzări, dezvoltare servicii de logistică și transport cargo aerian, maritim și rutier.

De-a lungul carierei, Liviu a ocupat diferite roluri, atât pe plan intern, cât și internațional în cadrul unora dintre cele mai mari companii multinaționale din domeniu.

“O relație poate fi dezvoltată și devine constructivă numai dacă îndeplinește câteva condiții. Din punctul meu de vedere cea mai importantă condiție este aceea ca partnerii să aibă principii comune și viziuni apropiate. Cred în seriozitate, muncă și parteneriate solide pe termen lung și am descoperit aceleași principii în cadrul Geodis România, acesta fiind motivul pentru care am decis să mă alătur echipei” declară Liviu Adam.

În perioada imediat următoare, obiectivul Geodis România este să dezvolte portofoliul de servicii și clienții pe zona de depozitare, dar și segmentele de servicii trasport aerian și maritim.