Home Logistics 3 PL Valérie Floridia numită Director al Fabricii de Inovație GEFCO

Valérie Floridia numită Director al Fabricii de Inovație GEFCO

Valérie Floridia numită Director al Fabricii de Inovație GEFCO

Lansat în 2018, proiectul Fabrica de Inovație inițiat de către Grupul GEFCO va fi condus de către Valérie Floridia, care a fost numită Director al Fabricii de Inovație GEFCO.

Grupul își consolidează astfel planurile ambițioase de dezvoltare a acestui incubator intern care oferă angajaților la nivel global oportunitatea să propună și să dezvolte idei inovative care să ajute la creșterea companiei.

Valérie Floridia va construi echipa de inovație GEFCO având o experiență profesională de 15 ani la companii industriale precum Renault și EDF în Franța, Germania și Statele Unite.

Valérie Floridia, Director al Fabricii de Inovație GEFCO

,,Sunt încântată să lucrez alături de echipele GEFCO la dezvoltarea ecosistemului nostru de inovație și la inventarea viitorului lanţului de aprovizionare, a declarat Valérie.

Din funcția de director, Valérie va încuraja ideile noi și va contribui la transformarea lor în proiecte complet funcționale care să întărească expertiza grupului.

Creată în 2018 pentru a stimula creativitatea internă, Fabrica de Inovație GEFCO este deschisă tot anul, oferind candidaților posibilitatea să își înscrie oricând proiectele. Acestea sunt analizate de o comisie internă de experți, iar conceptele cele mai promițătoare sunt selectate pentru etapa următoare: o invitație la Paris unde echipele își pot prezenta ideile inovative la Explorathon – un eveniment de două zile menit să provoace și să accelereze acele proiecte care au potențialul să susțină şi să influenţeze strategia de creştere a companiei.

Două ediții ale evenimentului Explorathon au fost organizate deja în ultimele luni, iar nouă echipe de colegi din GEFCO au explorat soluții inovative de printare 3D, Realitate Augmentată și Inteligență Artificială.

Ediţia din 2018 a fost o oportunitate extraordinară pentru patru angajaţi ai GEFCO România care au prezentat două idei de proiecte în etapa finală de la Paris. Anul acesta, una dintre cele două echipe lucrează la implementarea unui proiect tehnologic inovativ de depozitare.