Home Logistics 3 PL Mainfreight România a inaugurat un serviciu de grupaj către Bulgaria

Mainfreight România a inaugurat un serviciu de grupaj către Bulgaria

Mainfreight România a inaugurat un serviciu de grupaj către Bulgaria

Continuând strategia de dezvoltare a operațiunilor din România, operatorul de servicii logistice integrate Mainfreight a inaugurat un nou serviciu săptămânal de grupaj rutier din și către Bulgaria.

În România, consolidarea mărfurilor se realizează la depozitul central al companiei din Ploiești, plecarea camionului către Bulgaria făcându-se în fiecare marți. Descărcarea în Bulgaria are loc miercuri, în hub-ul partenerului Mainfreight din Sofia, iar reîntoarcerea camionului se face joi dimineața, tot la depozitul din Ploiești. Distribuția mărfurilor se face în 24/48 ore de la descărcare, atât în România cât și în Bulgaria.

Clienții își pot aduce singuri marfa la cele două depozite sau pot apela la colectarea acesteia de către Mainfreight, același sistem aplicându-se și în cazul intrării în custodie a bunurilor după descărcarea la Ploiești și Sofia.

Pentru Mainfreight, linia de grupaj către Bulgaria este a doua de export după serviciul către Olanda și a șasea de import, după Olanda, Italia, Germania, Franța și Polonia, toate cu frecvență săptămânală.