Home Intermodal Simplitatea accesării datelor transportului maritim – un deziderat win-win

Simplitatea accesării datelor transportului maritim – un deziderat win-win

Simplitatea accesării datelor transportului maritim – un deziderat win-win

Începând cu luna aprilie 2024, Arwen Olsen pune la dispoziția clienților săi un calculator online de prețuri pentru transportul containerizat de marfă la nivel global.

“Misiunea noastră este să aducem un plus de valoare lanțurilor logistice globale, prin oferirea celei mai bune posibil experiențe – atât online cât și offline, atunci când se expediază marfa la nivel global cu Arwen Olsen.” declară Ana Moraru, General Manager Arwen Olsen.

Având posibilitatea de a genera oferte instant de transport containerizat atât pentru import cât și pentru export, atât pentru grupaj (LCL) cât și pentru containere complete (FCL), calculatorul online se dovedește a fi o unealtă foarte apreciată de către utilizatorii serviciilor de transport maritim internațional.

Dacă prețul de transport oferit este agreat, se poate trimite comanda direct online, fară a fi nevoie de crearea unui cont suplimentar de utilizator.

Într-o piață a transportului maritim marcată din ce în ce mai mult de o volatilitate crescută, calculatorul online de preturi de transport al Arwen Olsen vine în sprijinul tuturor celor care doresc să afle care sunt ratele actuale de transport maritim pe anumite rute. Mai mult, utilizatorii pot afla dacă preturile de transport pe care le plătesc la momentul actual sunt în concordanță cu trendul pieței.

Serviciu LCL din Hong Kong la Constanța

Specializați în grupaje pe cale maritimă și feroviară pentru mărfuri din Asia, echipa Arwen Olsen operează împreună cu partenerii săi Amass International un serviciu LCL din Hong Kong la Constanța, în calitate de consolidator direct.

Ratele de navlu pentru acest serviciu pot fi fi accesate în actualul calculator online de prețuri, doar introducând portul de încărcare, greutatea mărfurilor și volumul în metri cubi al acestora.

Pe site-ul Arwen Olsen se regăsește și Load Calculator”, un sistem care permite optimizarea încărcărilor în container a mai multor tipuri de ambalaj (paleti, cutii, etc.), având chiar diferite dimensiuni.

De asemenea, utilizatorii pot accesa Cargo Tracking”, cu ajutorul căruia se poate află locația în timp real al unui container expediat pe cale maritimă, de la origine până la destinație, în doar câteva click-uri.

Pentru orice informații suplimentare despre utilizarea sistemului online, specialiștii noștri în transporturi maritime vă stau oricând la dispoziție.

www.arwen-olsen.ro