Home Automotive WDP construiește trei noi depozite în România

WDP construiește trei noi depozite în România

WDP construiește trei noi depozite în România

Dezvoltatorul imobiliar de spații logistice și industriale, WDP va construi trei noi depozite în România pentru Iron Mountain, Toya și Sogefi.

La Păulești, Prahova, WDP dezvoltă un nou centru de distribuție pentru Iron Mountain. Cu o suprafață de 10.500 mp, depozitul va fi închiriat pe o perioadă de 12 ani, iar livrarea este programată pentru trimestru 4 din 2021. Bugetul de investiții al dezvoltatorului pentru acest hub logistic este de 4,5 milioane euro.

În trimestrul patru al acestui an, WDP va livra către furnizorul de telecomunicații Toya un nou centru de distribuție cu o suprafață de 8.600 mp. Amplasat în Ștefăneștii de jos, depozitul va fi închiriat pe un termen de 10 ani, iar investiția este de 3,5 milioane euro.

Totodată, WDP va construi și livra către furnizorul de componente auto Sogefi, un nou depozit cu o suprafață de 34.000 mp la Oradea. Data de predare către beneficiar este planificată pentru sfârșitului anului 2019, iar investiția dezvoltatorului în acest centru logistic va fi de aproximativ 16 milioane euro. Contractul de închiriere este semnat pe o perioadă de 15 ani.

De asemenea, WDP lucrează la extinderea unității de producție a Pirelli la Slatina, cu un nou depozit ultra-modern cu o suprafață de 62.000 mp. Predarea către producătorul Italian de pneuri este programată pentru al doilea trimestru din 2020. Investiția se ridică la aproximativ 40 milioane euro, iar închirierea se va face pe o perioadă fixă de 15 ani.