Home Intermodal Echipamente P&O Ferrymasters extinde serviciul intermodal și conectează Budapesta cu Duisburg și Rotterdam

P&O Ferrymasters extinde serviciul intermodal și conectează Budapesta cu Duisburg și Rotterdam

P&O Ferrymasters extinde serviciul intermodal și conectează Budapesta cu Duisburg și Rotterdam

P&O Ferrymasters își extinde rețeaua intermodală pentru a include serviciile ce conectează Budapesta de Rotterdam, Olanda și Duisburg, Germania.

Acesta reprezintă încă un pas important în dezvoltarea serviciilor intermodale ale companiei în Estul Europei, conectând huburile feroviare din România și Bulgaria cu serviciile maritime globale în Rotterdam și conexiunile short sea oferite de Duisburg, cel mai mare port interior din lume.

John Freyne, Director de Dezvoltate pentru divizia intermodal a P&O Ferrymasters a declarat: “P&O Ferrymasters este aici pentru a soluționa problemele din supply chain și suntem mândri să anunțăm cel de-al doilea serviciu intermodal în 2019, care leagă Budapesta de Benelux, regiunea Ruhr și Marea Britanie. Prin folosirea facilităților existente din Europa, acum putem oferi servicii eficiente și la costuri reduse în fiecare parte a continentului.”

Noul serviciu va utiliza rutele feroviare existente cu ajutorul unui partener strategic și va opera containerele high cube 45 PW ale P&O Ferrymasters cu o sarcină maximă de 23,5 tone pentru toate tipurile de mărfuri ambientale.

Vor fi șase plecări săptămânale pe fiecare sens între Budapesta și Rotterdam cu o oprire în Duisburg. Timpul de tranzit între Budapesta și Duisburg și Rotterdam este de două zile, iar timpul de tranzit între Budapesta și porturile din Marea Britanie este de trei sau patru zile, în funcție de destinație.