Home Logistics 3 PL HOPI va furniza servicii logistice integrate pentru NESTLE în Europa Centrală și de Est

HOPI va furniza servicii logistice integrate pentru NESTLE în Europa Centrală și de Est

HOPI va furniza servicii logistice integrate pentru NESTLE în Europa Centrală și de Est

HOPI s.r.o. a semnat un contract de cooperare strategică cu NESTLE, urmând să furnizeze servicii logistice complexe în Europa Centrală și de Est pentru gigantul din FMCG.

Compania va construi un centru de distribuție în Prostejov, Cehia și va investi aproximativ 20 milioane euro, creând 160 de noi locuri de muncă.

Începând cu jumătatea anului 2020, HOPI va deveni oferi servicii de depozite, transport, precum și servicii cu valoare adăugată ca de exemplu etichetare sau ambalare pentru NESTLE. Aproximativ 100 de camioane vor fi încărcate zilnic din noul centru logistic, care va avea o capacitate de 90.000 paleți. Hopi va deservi atât magazinele fizice cât și magazinul online NESTLE.

Odată cu semnarea acestui contract, se va implementa un nou concept logistic care va permite livrarea produselor NESTLE în țările din Europa Centrală și de Est dintr-un singur loc. Hopi furnizează deja servicii utilizând modelul unui singur centru de distribușie pentru parteneri importanți precum P&G, Beiersdorf, Mondelēz și alții.