Home Intermodal Transmec extinde terminalul de la Oradea

Transmec extinde terminalul de la Oradea

Transmec extinde terminalul de la Oradea

Transmec continuă să își extindă serviciile intermodale în cadrul terminalului Oradea și investește în infrastructură și noi servicii către vestul și estul Europei.

Compania a îmbunătățit infrastructura terminalului din Oradea prin extinderea platformei de beton cu încă 10.000 mp pentru a oferi acces la încă 300 metri de cale ferată. Astfel, clienții companiei pot beneficia de serviciile oferite de partenerii săi de la Oradea către Lodz, în centrul Poloniei și către Kaldenkirchen, în regiunea Rhine-Westphalia, în nordul Germaniei. Conexiunea cu orașul german, situat în apropiere de granița cu Olanda, se realizează de două ori pe săptămână în ambele direcții, în timp ce serviciul săptămânal către Lodz urmează își dubleze frecvența la doar câteva săptămâni de la lansarea în iulie 2018.

Transmex continuă să opereze conexiunile între Oradea și Zeebrugge în Belgia și Piacenza în nordul Italiei în colaborare cu P&O Ferrymasters de cinci ori pe săpătmână.  Compania operează și un serviciu zilnic între Novara, nordul Italiei și Zeebrugge cu coexiuni cu feribotul către Marea Britanie.

Danilo Montecchi, Managing Director Transmec Group a declarat:”Transportul intermodal capătă tot mai multă putere și cea mai nouă investiție marchează o nouă fază în evoluția terminalului din Oradea. Clienții beneficiază acum de un super hub care furnizează o poartă de acces competitivă ca și preț și prietenoasă cu mediul către piețele în dezvoltare.”